Talán kicsit későn reagálok erre, de egy szekuláris kormányzással bíró országban azért elég megdöbbentő, hogy néhány képviselő az Országgyűlésben, ősi zsidó vallási szabályozásra alapozva próbál törvénynek nevezett viccekkel operálni.

Gondolom az ősi zsidó szokások és törvények tisztelete, meg a zsidó néppel vállalt közösségtudat vezérelte a képviselőket. Nincs is azzal semmi baj, ha valaki egy szekurális parlament tagjaként elismeri a másik ember vallását, szokásait, és képviselni próbálja az értékrendjüket.
Ám az nincs rendben, hogy ezt az értékrendet megpróbálja valaki beemelni a mai, magyar törvényhozásba. Egyáltalán nem szeretnék antiszemitának tűnni, de ez így nincs rendben.

Én innen szépen megkérném a Jobbik képviselőit, hogy a zsidó kultúrával és szokásjoggal szembeni rajongásukat másképp fejezzék ki, ne vigyék magukkal munkába, mert nagyon nevetséges és anakronisztikus eredménnyel járhat. Attól még, hogy ők az ószövetségi zsidó kultúrát tartják követendő példának, bele kell törődniük, hogy a magyarság nagy része nem így érez, és esetleg szükség lenne a homoszexualtás, mint jelenség egy európaibb megközelítésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://szajtepo.blog.hu/api/trackback/id/tr454468653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2012.04.23. 21:06:26

Elvárod egy radikális párttól, hogy ne legyen radikális? :)

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2012.04.23. 23:12:47

Ez a post tulajdonképpen merő gúnyolódás volt... :D

Igazából olyan 1-2%-os támogatottságot várnék el tőlük, csak sajnos az nem csak rajtuk múlik... :D
süti beállítások módosítása