Ellenség a kapuknál

2011.11.24. 17:59

A Magyar Nemzet kormányközeli értesülései szerint „a forint elleni folyamatos és koncentrált támadás” téma volt a kormány és a nemzetbiztonsági kabinet ülésén is. A lap felhívja a figyelmet arra, hogy a forint a régió devizáit is meghaladó mértékben gyengült az utóbbi időben mind az euróhoz, mind a svájci frankhoz képest. A lap értesülései szerint döntöttek arról, hogy „felderítik a támadássorozat okozóinak kilétét”.

Forrás: Index

Amikor a szar olyan mély, hogy már minden egyes löttyenés azzal a veszéllyel fenyeget, hogy a hazugságra nyitott szájba folyik, na olyankor jön az, hogy a politikus megpróbál összeesküvést kamuzni. Megjátszották a németek ezt az I. világháború után is, amikor jöttek azzal az elmélettel, hogy bezzeg megnyerhették volna, csak a belső ellenség elárulta az országot.

A Vezér hatalmas ganéban érezheti magát, ha egy bűncselekmény jellegű machinációt akar a forint árfolyamcsökkenése mögé hazudni. Nagyon nem kell zseninek lenni, hogy tudjuk, mi az oka a forint zuhanásának. A végtörlesztés, a bankadó, a Matolcsy. Az átlátszó hazudozás, és a hiteltelenség.

Ezek kellemetlenek kormánynak, ezért nyugodjunk meg, találnak majd másik bűnöst, hamarosan. Az MSZP és társai lesznek majd a hunyók, esetleg egy LMP-t is belevonnak, vagy nagyon talán egy Jobbikot. Vagy újfent megállapítják, hogy a "bankárkaszt" felelős ezért is, szóval köhögjenek fel még néhány adót.

Arra kíváncsi vagyok, hogy le mernek-e csukni valakit erre alapozva...

A bejegyzés trackback címe:

https://szajtepo.blog.hu/api/trackback/id/tr113409021

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Amikor a komcsik komcsiznak 2011.11.26. 10:52:41

A Centrális erőtér egyes vezetői elismerték: azért veszik be az alaptörvénybe az MSZP utólagos felelősségét az állampárt bűneiért, hogy szükség esetén sakkban tarthassák az ellenzéki pártot. A legszebb az egészben, hogy az a Kövér László veri a leghang...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása