Zsidó, mit tész törvénytelen!
Fiam mert hal,
bűntelen!

-Ómagyar Mária-siralom

A zsidók már legalább ezer éve rontják meg a magyarokat azok szerint, akiknek ez a vesszőparipája. Ők a legdurvább, legkeményebb réteg a netes trollok közül. De komolyan, nem tudsz végigolvasni egy blogbejegyzést a virágkötészetről, vagy a kőrisfa lakkozásáról anélkül, hogy valaki meg ne jelenjen, és el ne kezdjen rohadtzsidózni a komment rovatban. Na jó, ez így túlzás, nézzük azt, ami igaz.

Az igazán durva paranoid antiszemita úgy van a zsidókkal, mint az őskommer a Jobbikkal. Egyszerűen képtelen elképzelni, hogy a hatalmi pozícióból a rossz dolgok ne a zsidóktól eredjenek. Sőt, képtelen elhinni, hogy a személyes nyomorért, esetleges pénzügyi sikertelenségért, vagy a magas törlesztőrészletért ne egy zsidó legyen a felelős. Zsidók-pénz-hatalom, ebből a érvelési metódusból nem bír kilépni. Ha azt mondod neki, hogy mi van akkor a zsidó orvosokkal, illetve tanárokkal, akkor jön valami zavaros hülyeség arról, hogy biztos a zsidó orvosok és tanárok miatt ilyen az egészségügy és az oktatás.

Az igazi tapasztalt zsidózó azonban itt nem áll meg. Nem érdekli, hogy ki a zsidó igazából, a nem szimpatikus politikus/vezető/bankár azonnal zsidóvá vedlik át a szemében, legyen akármekkora fitymája, és hívják akár Vereczkey Koppány Szabolcsnak az illetőt. Erre hozták létre a "magatartási zsidó" kategóriát, aki gyakorlatilag mindenkit jelent, akire éppen széljobber megmondóemberünk haragszik. Ha véletlenül addig nem megy el, hogy valakit lezsidózzon, akkor viszont rögtön ott figyel a "zsidóbérenc" megszólítás, ami meg aztán mindennek a teteje. Zsidóbérenc akárki lehet, a háza elé szaró kutyától kezdve a rendőrön át, mindenki!

Különös ismertető jegye, hogy kiábrándult az orbáni táltos kultuszból is, pedig régen lehetett akár Fidesz, de még akár MSZP szavazó is, most a Jobbikot sztárolja ezerrel, vagy esetleg elkötelezett Budaházy-Toroczkai fan. Elképzelhetőek más elmebeteg csoportosulások is.

További fontos tényező, hogy ha kommentben vagy blogbejegyzésben esetleg valami olyat mersz mondani, hogy mittudomén, nem minden zsidó iszik vért, akkor azonnal lehord téged mindenféle bérkommentelőnek, (ugye, a zsidóbérenc logika mentén) a bejegyzésedet meg bérbejegyzésnek.  Ő ugyanis annyira logikusan levezette magának a zsidóság eredendő gonoszságát, hogy képtelen elhinni, hogy értelmes ember ezt máshogy gondolja, tehát az illetőt vagy síkhülyének titulálja, vagy zsidóbérencnek, akinek pénzért más a véleménye. Ezt az ellentmondást az agya máshogy nem tudja feloldani.

Felismerhető még arról, hogy szerinte Magyarországon cionista diktatúra van. Ezt úgy próbálja alátámasztani, hogy rendkívül hitelesnek hangzó sztorikat terjeszt az interneten, ill. baráti körben, például a rendőr által elejtett izraeli útlevél esete, vagy a sztori a MTV székház ostroma utánról, vagyis hogy a székházba betörőknek kulcsa volt a zsinagógához, ergo zsidó provokátorok voltak, stb. A gazdaságról alkotott elképzelései általában silányak, gyakran közelében sem járt tanintézményeknek, ahol azt oktatják.

A zsidóságról továbbá úgy beszél, mitha a zsidók egyetlen, egyszerre cselekvő hatalmas organizmus lennének, egyéniség nélkül, vagy egymás pajeszos kópiái, akik folyton egy célt szem előtt tartva (ez általában a világuralom) munkálkodnak, mint a szorgos hangyák a bolyban. El nem tudja képzelni, hogy estleg zsidók között is van kommer, ballib, vagy széljobb, vagy akár Izrael-ellenes is. Ilyen mélységbe nem megy a gondolatvilága. Persze, ha valaki a magyarokat (ahogy ő írja, a Magyarokat) így általánosítja, akkor az elmezavar szélére kerül a felháborodástól. A bankot továbbá egy kizárólag zsidóktól nyüzsgő helynek tartja, ahová be sem teszi a lábát, vagy ha betette, már keservesen megbánta, mert szar hitelt adtak.

A tipikus zsidózó kommentelő személyében blődségek vicces forrását ismerhetjük meg, aki mindamellett hogy hülye, még kitartó is, tehát hosszú ideig tud minket szórakoztatni, vagy éppen idegesíteni. Hozzáállás kérdése.

Tipikus idézetek:
"Bazmeg, azok a rohadt zsidók Svájcban már megint drágítják a devizát, most fizethetem azt a megemelkedett szart. Ezen is Izrael gazdagodik."

"Szerintem ez a köcsög bankos Nagyváradi Botond is jordán-pozitív, csak tagadja."

"2006-ig a Viktorra szavaztam, de aztán az is nagy zsidóbérenc lett. Annak nagyon örülök, hogy a Morvai kijutott az EU Parlamentbe, legalább valaki képvisel minket a cionistákkal szemben."

"Na, nagyon szép, jó sok hülyeséget hordasz itt össze. Mennyit fizettek ezért a bejegyzésért a tel-avivi barátaid?"

"Bazz, a Karcsi haverom a tüntetésen látott egy rendőrt, akik ilyen zsidócsillagos azonosítója volt. Biztos olyan, amilyet az izraeli rendőrök hordanak. Rászolt, hogy mi az rajta, erre a sün gyorsan letépte, és egy magyar azonosítót rakott a helyére. Karcsinak le kellett volna gyorsan tépnie róla a zsidrák azonosítót, lelépni, és hazahozni. De sajnos későn kapcsolt, pedig elküldtük volna a Kurucnak."

"Vajon a zsidók mit gondoltak, amikor a Vona mondta azt a dolgot Izraelről?"

A bejegyzés trackback címe:

https://szajtepo.blog.hu/api/trackback/id/tr832343550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2010.10.04. 12:55:24

ááá! mi ez a rohadt szemitofil bérbejegyzés?! :D

viccet félre téve, tényleg viccesek ezek az emberek.
az ilyen típusú emberek alá az adja a lovat, hogy az antiszemita megnyílvánulásokat máshogyan kezeli a média, a politika stb., mint más kisebbség ellen irányuló kirohanásokat.

amúgy arra kíváncsi lennék, hogy ezek az "urbanlegendek" honnan erednek... ennyi scifi író nem lehet egy ilyen kis országban. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.04. 21:15:59

: Dehogynem! Ha csak azt vesszük alapul hány jóhangú lappangó tehetséget találnak félévente....

Nekem viszont elmagyarázhatná valaki, honnan is jön ez a "nílusi székely" titulus.
Azt vágom, hogy ugye egyiptomi rabság -Nílus... de miért pont a székelyek??? Mikor mindegyik olyan büszke, hogy álmából felköltve is kívülről tudja a Csaba királyfit archaikus verzióban danolni... már amennyi hangot adott neki az a Magasságos. Szal most akkor mivan? :/

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2010.10.05. 10:25:43

: "szemitofil"

Köszönöm, új fogalommal gazdagodott a szókincsem, azt hiszem rendszeresen fogom használni. :D

Szerintem az urbanlegendek legkeményebb forrása a Kurucinfó, illetve a megboldogult Bombagyáron is ilyen szépségek figyeltek alkalmanként.

@neccharisnyás útonálló: Nílusi székely? Hallod, fogalmam sincs, talán Egyiptomot Romániával azonosítják? Bizonyára nagy észlény lehet a kifejezés megalkotója is.:D:D:D

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2010.10.05. 16:54:01

@stark:

na igen... és még rám mondják, hogy paranoid vagyok.

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2010.10.05. 17:24:00

Mj amúgy hova tűnt? és Lombroso?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.05. 22:23:33

@stark: Ugyeee? Ez már az a szintű hülyeség, amihez mi kevesek vagyunk.

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2010.10.06. 12:34:54

a modoros blogon találtam a kommentek között. szerintem brilliánsan van összefoglalva a lényeg.

A modoros zsidó az nagyot ütne. Ő az aki csontkomolyan veszi a 16 és fél éves, pattanásos, életében még soha sem kúrt mélymagyar Ödönkék zsidózását akármelyik blogon vagy fórumon (akik a Jobbikkal is azért szimpatizálnak, mert hátha leesik nekik is egy pornós punci vagy más jócsaj, mer' ugye Novák Elődnek is összejött a Dórika) . Ebből simán képes levezetni, hogy a magyarok velejükig rasszisták és kirekesztőek no és persze antiszemiták is - ez a legfontosabb. Ettől fogva zsidóságát stigmaként viseli (hogy ezzel a képzavarral éljek), és siet mindenkinek a tudomására hozni, hogy ő zsidó. (Dávid csillagos nyaklánc, fanyalgás tréfli kajákra, gyakori coming out, hogy: "tudod, mi zsidók..., Tudod, én zsidó vagyok...). Szereti azokat, akik homlokratetovált zsidósága ellenére is ugyanúgy viselkednek vele, mint eddig, de azt még jobban, ha emiatt valamilyen hátrányba kerül vagy beszólnak neki, mert ebben saját igazának az igazolását látja. Ha bunkó vele a pénztáros, akkor biztos azért bunkó, mert ő zsidó (és nem azért mert alapból egy türhő). Ha nem fér fel a villamosra, akkor biztos azért nem engedték felszállni, mert zsidó. (és nem azért, mert ha késődélután kimarad egy járat műszaki hiba miatt, akkor a következőn dupla annyian lesznek), ha a postaládájában egy jobbikos szórólapot fedez fel, akkor szerinte ez azért van, mert kifigyelték hol lakik, és így akarnak ráijeszteni. Esetleg a házmester jelentette fel, mert az ugye köztudomású, hogy minden házmester nyilas)

Titkos álma, hogy egy ködös novemberi hajnalon újra meg fog állni egy teherautó az utcában, ahol lakik és fekete ruhás legények ugrálnak majd le róla és őt újra elviszik majd, ahogy elvitték a nagyszüleit is. A nyálkás macskaköveken derűs nyugalommal lépked, hogy: "Na látjátok? Igazam volt... Megtörténik újra... Mégis nekem lett igazam, mégis antiszemita mindenki..."

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.06. 15:23:40

: Hű, eresszük össze a zsidóbérencessel! Páholyból akarom nézni! ;P

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2010.10.06. 19:09:06

: Dezertáltunk. Leszerződtetett minket az archiregnum blog, úgyhogy oda írtunk eddig egy-két bejegyzést, de valahogy nem jön az ihlet.

A bejegyzés amúgy jó lett, de lenne néhány észrevételem:
Nem judea-pozitív, hanem jordán-pozitív avagy J+.
A nílusi-székely kifejezés szerintem onnan jön, hogy a székely keresztnevek jellemzően ószövetségi eredetűek, lásd: Mózes, Ábrahám, Izsák, Áron, Sára.
Hiányoltam az érvrendszerük ismertetését: ami arra utal, hogy mindent a zsidó világkormány irányít (legyen az akár Perge Ottó memoárja vagy az, hogy a Barack Obama elutazott Jew Yorkba), az hiteles és cáfolhatatlan bizonyíték, ha viszont valami ennek ellentmond, az (zsidó) hamisítvány. Ennek analógiájára ha valami a zsidók érdekét szolgálja, amögött a zsidó lobbi áll, ha viszont valami ellenük szól, azt is ők találták ki, hogy növeljék az antiszemitizmust, ami nekik jó, mert ebből élnek (wtf?). Tehát mindenről a zsidók tehetnek.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2010.10.07. 14:00:12

@[Lomboso]: bazz, tényleg, jordán-pozitív! Javítottam.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2010.10.07. 14:00:48

: Úristen, a Gömbös-szobros link hatalmas, az arcomat tépkedtem közben...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.07. 14:53:38

:
Baloldali Feminista Hálózat
Nebántsvirág Egyesület
Orbán=Horthy=Ürrdög, a Patás
Dajdajozni, mert 60 éve felrobbantottak egy szobrot.... szüzanyám!
Utolsó mondat viszont odavág rendesen! :DDD

Erről az egészről eszembe jut a tegnapi film. Aradon a vértanúkra emlékező 1890-ben átadott szoborcsoportot 2004-ben újra visszahelyezhették a térre. Az alkalomra készült dokumentumfilmben jegyezte meg valaki, milyen érdekes, hogy a népharag a köztéri szobrokat vonja felelősségre, vesz rajtuk elégtételt, pedig nem azok hozták a rendeleteket, írtak alá papírokat.

Bocsánat, de szerintem piszkosul hatalmas mókafaktor, hogy teadélutánt szerveznek egy 60 éve felrobbantott szobor ürügyén. És még a 90 éves papót is odarángatják, hogy döngethesse a mellét, miközben lehet, még a gyújtózsinórt se ő fogta. Igazán örülök, hogy valakinek az élete legnagyobb tette, amire büszke lehet, hogy dinamitot dugott egy köztéri alkotás talapzatába. Hogy is szól a mantra...
Merjünk kicsik lenni.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2010.10.07. 15:55:49

Az új szocialista mozgalom honlapján a főoldalon kilencszer szerepel a "szocialista" szó. :)

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2010.10.08. 12:51:52

Stark, az internacionalisták miért lázadnak a globalizmus ellen? Így is, úgy is egy nagy massza lesz az egészből, akkor nem tök mindegy?

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2010.10.14. 10:28:52

: Nem tudom, mi a bajuk a globalizmussal. Szerintem nem veszik észre, hogy ugyanaz történik, csak nem a megváltó elvtársak keze által, hanem a nemzetközi piacok kereskedelmének egyre szorosabb összefonódása által.

És ezt miért nem veszik észre?

A válasz (szerintem) egyszerű: azért, mert hülyék!

emberbarát 2012.05.15. 08:30:28

A lényeg pedig a következő; ez az ország,Magyarország.Mint a neve is mutatja,a magyar nép,nemzet hazája.Az évszázadok folyamán befogadtunk több nemzet tagjait,köztük a házaló zsidót és a kóborló cigányt is.Ez a tény a magyarok emberi nagyságát bizonyítja.A befogadott kisebbségek nagy többségével békében együtt tudunk élni,csak az említett két kisebbséggel van gond.A zsidó kisebbség uralkodni akar a befogadó magyarokon,a cigány kisebbség pedig bűnöző életmódjával mérgezi a mindennapi életet.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2012.05.18. 11:12:46

@emberbarát: A lényeg pedig a következő: ez az egész szöveg lószar. Zsidók már valószínűleg akkor is voltak a Kárpát-medencében, amikor ideértünk. Arról nem is beszélve, hogy ugyanúgy éltek zsidók az összes többi európai országban, tehát akkor az összes többi nemzet is éppen ugyanolyan "nagyságról" tesz tanúbizonyságot, mint mi.

Az, hogy a "zsidók uralni akarnak minket" a középkor és a 19-ik, kora 20-ik századi duma, észre kéne venni, hogy azóta kicsit tovább haladtunk...

kvadrillio 2017.05.09. 06:57:27

és....az az érdekes az egészben, hogy mindez így igy van !!!!! :O)
süti beállítások módosítása