Szabad lopni

2011.12.17. 14:58

Tulajdonképpen már az is elképesztő, hogy ezek a majmok még a szájukra merik venni a demokrácia szót.

Amikor államosították a nyugdíjpénztárak 97%-át, akkor még nagy arccal ment a kioktatás, hogy lám, itt a jóságos kormány csak azok nyugdíját húzza el, akik beleegyeznek. A többieké marad.

Ezt az orbitális hazugságot el is lehet felejteni. A nyugdíjjárulék előbb adó lett, aztán most itt a hatalmas reform: a nyugdíjpénztári tagdíjnak vége. Konyec...

Ezzel kinyírták a magánnyugdíjpénztárakat Magyarországon. Még egy lapát pénz a NER végtelen mélységű zsebébe.

Itt, ezen a ponton már tényleg el lehet felejteni, hogy ennek a kormánynak akármilyen köze van a demokráciához. Itt nem tiszteletreméltó államférfiakról, hanem egy rablóbandáról beszélünk. Akik ellopják a pénzt, amit előzetesen magántulajdonnak és érinthetetlennek nyilvánítottak, azokban annyira sem szabad megbízni, mint egy csapat fegyveresben, akik az éjszaka közepén egy sikátorban a pénztárcánkat követelik.

Arról nem is beszélve, hogy mégis hol is van a vörösiszap áldozatainak a pénze?

És most hivatalosan is rá készülnek lépni a jegybank torkára.

Na kérem, ha az MNB felett is átveszik az irányítást, akkor aztán nézegethetjük az új 50.000 forintos bankjegyet.

A kérdés az, hogy milyen szavazóbázis az, amelynek ez a gané hozzáállás megfelel?

Azt hiszem borítékolhatjuk a következményeket. A külföldi befektetők pakolni fognak, a forint zuhanni, hisz senki nem olyan hülye, hogy közönséges tolvajok közelében helyezze el a pénzét. Vagyis senki, kivéve a Fidesz támogatóit, akikről azt kell, hogy gondoljam, hogy annyira hülyék, hogy még a cipőjük megkötése is kvantumfizika a köreikben.

Nagyon örülök neki, hogy most külföldön vagyok. A menekülési útvonal még nyitott, tanácsolom mindenkinek a mihamarabbi távozást, vagy kormánydöntést.

A bejegyzés trackback címe:

https://szajtepo.blog.hu/api/trackback/id/tr293471001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nuphar · http://macoldasok.blog.hu 2011.12.21. 12:46:16

és még nincs vége, ezek még mindig itt vannak
kormánydöntés aligha lesz itt, ahhoz mulyák az emberek, de kinézem belőlük, hogy újraszavazzák őket, nem lepődnék meg, akkor viszont meg is érdemlik, csak hát mások itt fognak szenvedni ezekkel...
szomorú ez, de innen tényleg menni kell...
süti beállítások módosítása