A megélhetési tahó

2012.12.14. 15:56

Forrás: HVG 

"Egy rohadék vagy török zsolt, és remélem, ez még a te telefonszámod, te tetű."
- Bayer Zsolt, Madách-díjas művész

Aki azt hiszi, hogy Bayer a fideszes munkaadói kedvéért ekkora gyökér, az súlyosan téved. Két nagyon jó oka van a taplóságnak.

1. Bayer Zsolt ilyen primitív tuloknak született, és így szocializálódott. Ezzel nincs mit tenni. Csak hozzá tenném, hogy vannak más emberek is, ilyen problémával, de ők általában nem lesznek újságírók.

2. Bayer Zsoltnak a megélhetése függ ettől. Elmagyarázom.

Bunkó, tirpák, megosztó beszédeket tart, minősíthetetlen anyázást folytat ez az ember, mint a kommunista agitátor, akinek nem volt más feladata, csak hogy keltse a feszültséget a népben. Azért, mert ez a tehetségtelen és értéktelen újságíró nagyon jól tudja, hogy egy nyugodt, kiegyensúlyozott országban, ahol nincs ilyen otromba, megmondóemberek által (államilag) támogatott uszítás, ott nincs munkája sem egy olyan hiteltelen prostinak, mint ő.

Mert Bayer Zsolt másra nem jó, csak hogy a vállalhatatlan szennyel etesse azt, akinek ez igénye.

Ahol megszűnik az igény a habzó szájú gyűlöletre, ott Bayer Zsoltnak nincs munkája. Ezért ő tesz is róla, hogy a gyűlölködés ne álljon le. Amikor békemenetel, akkor csinálja a nemszeretem munkát a narancsos főnökségnek.

Amikor ilyeneket ír, tudva, hogy úgyis nyilvánosságra fog kerülni, akkor láthatjuk az igazi Bayer Zsoltot.  

Szerintem.

A bejegyzés trackback címe:

https://szajtepo.blog.hu/api/trackback/id/tr934965480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása