Amitől megvéd a Jobbik

2011.08.21. 19:43

Forrás: Kuruc.info
 

A Jobbik önmagát a legszerényebb, és a legmeghunyászkodóbb értelmezésében is nemzetmentőként tünteti fel. Erről nagyon sokat szeretnek beszélni, ezt ígérik, ezt akarják, ezt vallják. Csak az a baj, hogy a tett náluk gyenge és ritka. Tudunk ugyan egy új modellről, ami őket fémjelzi, és ami elsőre bizalomgerjesztő, másodszorra már nem fenékig tejfel. Legalábbis ha a fele igaz amit az Index ír, akkor a csodamódszer veszélyesen megosztotta a települést, és képtelen bármiféle kompromisszumra. Állítólag újabb konfliktushoz is vezethet.
 

Az, hogy a polgármester így kijelenti, hogy a hatóság dolga a szabályokat betartatása és nem az, hogy megoldja, ki hogy fogja eltartani magát, már előre vetíti ennek a módszernek a gyászos kudarcát. Mégis, a széljobb erre úgy tekint mint a konfliktusrendezés Szent Gráljára, mintha még másnak nem fordult volna meg a fejében, hogy a sok bűnözést sok rendőrrel próbálja orvosolni.
 

Duró Dóra fenti felszólalása azonban még gyönyörűbben felteszi a pontot az i-re. Ennél szebb bizonyítványt nem is adhatna arról, hogy a Jobbik méltó társa lesz az ideológiailag abszolút motivált, és a saját világképébe teljesen belezavarodott Fidesznek és MSZP-nek, sőt, már közel sodródnak a valóságtól teljesen elrugaszkodott SZDSZ-hez, igaz, ellentétes előjellel.
 

Fontos leszögezni, hogy az, aki melegfelvonulásra megy a homoszexuálisokat zaklatni, az már alapból kiállít magáról egy szegénységi bizonyítványt. Az ilyen fajta homofóbia még Magyarországon is kellemetlen nyilvános helyen. Ha nem lenne az, többen fújjoltak volna a tömegben. Akinek a mai gazdasági helyzetben a buzik, meg a bejegyzett élettársi viszony szúrja a szemét, annak nagyon ajánlanám, hogy rendezze át az értékrendjét, mert ebben a korban már nagyon nem a fóbiásokat kérdezik, hogy kinek hova szabadjon dugni. A vallási meggyőződés által kiváltott elmezavarról meg hadd ne beszéljek.
 

Én pont pár hete láttam melegfelvonulást a Torbay öböl térségében. Nem volt nagy szám. Furcsán öltözött emberek sétáltak, egymás kezét fogva - igen, fiú a fiúét, fújj - és integettek a busznak. Úgy tűnt egész Angliának jobb dolga van, minthogy az ünnepségüket zavarja.
 

Mert ilyenkor ők ünnepelnek, méghozzá azt, hogy sétálhatnak az utcán, így, egymás kezét fogva, integethetnek a busznak és a járókelőknek. Van ezen mit ünnepelni, mert régen ezért bezárták vagy megölték volna őket. Semmivel sem másabb ez, mintha egy ellenzéki párt nagyobb rendezvényt tartana a nyílt utcán, ünnepelve a helyzetüket, beszélgetve a támogatókkal, hisz teszem azt 1953-ban ezért hosszú börtön járhatott volna, de a '80-as években is megruházták érte az embert.
 

Elszomorító, hogy Durónak ez zavaró és emberellenes. Igen, ilyen dolog a szabadság, akinek ez fájdalmas, azt nem biztos, hogy érdekli az alapvető emberi szabadság, ha az az ő ízlésén túlmutat. Mert a szexuális preferencia is csupán ízlés kérdése, hacsak nem akarjuk a Ószövetséget belekeverni a dologba, de akkor már túlszaladunk a szekuláris állam keretein.
 

A képviselő asszony - bah, fiatalabb nálam - megjegyzése kivágta a biztosítékot másnál is. Az Egyenlítő írt egy pofás, bár rendkívül hatásvadász kis cikket a témában, ahol a Facebook kommentek között gyöngyszemet találtam. Íme a kép:
 


 


 

Az úriember, aki ezt a rendkívül színvonalas hozzászólást megejtette - Orbán Imre - adatlapja szerint a veszprémi Jobbik frakcióvezetője. Zagyva után meg sem lepődünk, ha egy primitív és forrófejű alak gazdagítja ezt a rendkívül silány társaságot. Ezért is jó dolog, ha nem moderálják ki a trágár és bunkó kommenteket, különösen a Facebookos profilból érkezőket. Hadd lássa az egész ország, hogy milyen slepp gyűlt itt össze, és aztán ikszeljen 2014-ben...
 

Ha ez az egész témakör tényleg egy olyan dolog, amit a Jobbik a magyarságra leselkedő veszélyként azonosít, és ami miatt az egyik frakcióvezetőjük tulajdonképpen középiskolás szinten sérteget egy másik kommentelőt, akkor jöjjenek csak a melegek. Inkább legyen kétszer ennyi belőlük, mint hogy a Jobbikot lássam kormánypártként. Jobban járna mindenki.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szajtepo.blog.hu/api/trackback/id/tr123169261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása