Amikor a "civil" hazudik

2013.02.05. 18:05

„Mi a szeretetet hozzuk Gyulára, az MSZP a gyűlöletet” – üzeni a Békement a Fidesz-frakciónak.
Index.hu

Azért ami sok, az sok.

Azt már megszoktuk, hogy az éppen hatalmon lévő politikus önmagának is ellen mondva szokott hazudni. De tényleg, semmi új nincs benne, inkább az a meglepő, amikor történetesen sumákolás nélkül igazat mondanak.

Azt is már szépen megszoktuk, hogy a Fidesz frakció kommunikációja másodpercek alatt képes olyat duplagondolni, hogy az INGSOC teljes párttagsága felállva, tátott szájjal tapsolna (két óra bősz jegyzetelés után) már ha léteznének.

Azért viszont tényleg szánalmas, hogy eljutottunk addig, hogy az elvileg CIVIL megmozdulások (mint például a Békemenet) ugyanúgy nyíltan és minden épelméjű ember számára nyilvánvalóan hazudnak, mint a politikus, aki mögött felsorakoznak.

Szeretetet hoznak, meg a nagy túrót.

Azért mentetek oda srácok, mert kritikátlanul utáljátok az MSZP-t, meg mindent, ami baloldali, és nem a Fidesz. És ezzel nincs is semmi baj, ilyen emberek sajnos mindig is lesznek, ez a véleményetek, jogotok van hozzá. Csak ne hazudjátok már azt, kezetekben az ellenzéket szidó transzparensekkel, az oldalatokon Bayer "te tetű" Zsolttal, hogy titeket a szeretet hozott ide, mert hát nagyon nem.

Azért jó lenne, ha az erkölcsiséget és az őszinteséget (ezt most röhögve írom le) olyan nagyra tartó magyar jobboldal támogatói nem hugyoznák arcba saját magukat ilyen őszintétlen és szánalmasan átlátszó szöveggel. Az egy dolog, hogy az énképe nagyon nincs rendben sok magyar szavazónak, de hogy egy ennyire nyilvánvaló téveszmét villogtassanak mások és maguk előtt, azért az már megkongat egy vészharangot.

Pedig valahol érthető ez az elmeállapot. Ezek az emberek a Fidesz kitartó szavazói, abban a hitben állnak rendszeresen az urnához, hogy itt ez az Orbán vezette csoport jobb mindenkinél, és persze nem olyan, mint a gonosz Sátán Gyurcsány, és annak szolgája, a Bajnai. Pedig sajnos olyan, és ahogy halad az idő előrébb, egyre rosszabbak lesznek. Így az elhivatott szavazó csak egyetlen módon bírja feloldani az ellenmondást: úgy csinál, mintha az a sok MSZMP-szagú hülyeség, amit a főnök meglép, nem létezne. Mintha a megosztás és a gyűlölködés nem az ő tantervük lenne, hanem mindenki másé. Pedig hát az övék IS, de elég kitartóan és gyakran mondogatják két "rohadt MSZP" között azt, hogy "béke és szeretet", hogy már magukat meggyőzték arról, hogy ők tényleg a békét és szeretetet képviselik a másik leordításával, de bezzeg azok a rohadt másikak, azok a szemetek, na azok a gyűlölködők. 

Itt egy a valóságtól nagyon eltávolodott csoportról beszélünk, akiket úgy hülyít a "független" (ismét felröhögtem) CÖF vezetősége, ahogy tud. Az ő felelősségük is, hogy egy sima pártmozgalom a szeretet és a béke gerincoszlopaként reklámozza magát.
Maguknak is szívességet tennék azzal, ha abbahagynák ezt a hazudozást, mert ahogy ez a narancsos komédia véget ér (ugye senki nem hiszi, hogy max. még egy ciklusnál tovább fog tartani?), egyiküknek sem lesz jó, ha ők lesznek azok az őrültek, akik anno anyázva hozták a szeretetet, és köpködve álltak ki a béke mellett.

Az ilyen fajta hiteltelenség még visszaüthet.

Ők csak az ellenzék ellenzéke, és pont. Semmi nem köti őket össze, csak hogy oda vannak a Viktorért, és utálják a Gyurcsányt és a Bajnait. No peace, no love, ezt a kettőt nagyon gyorsan felejtsük el, amikor ezeket a szerencsétleneket emlegetjük.

Amíg nem tudják őszintén felvállalni, hogy ők is csak egy Fidesz fan-club, addig nem is beszélhetünk máshogy ezekről, csak mint megtévesztett emberekről, akik kártékony, önámító illúziókba menekülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://szajtepo.blog.hu/api/trackback/id/tr885064342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

picur3ka 2013.03.02. 02:39:05

Sajnalatosan felreerted a helyzetet. Ez az orszag el van foglalva, 70 eve. Elnyomokat es elfoglalokat minden tisztes allampolgarnak kotelessege gyulolni, egyebkent ongyilkos-jelolt.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2013.03.03. 22:57:42

@picur3ka: Félek megkérdezni, de ugyan ki nyom el minket már 70 éve???
süti beállítások módosítása