Schmittnek szóljon valaki!

2011.01.15. 14:06

Forrás: Index

Schmitt Pál ezúttal Spanyolországban döntött úgy, hogy itt az ideje megint beégetni az egész országot azzal, hogy mindenki tudatára adja, hogy mennyire pofátlan emberek irányítják.

Nem mondott mást, minthogy "rendet kell tenni" a médiában, és ez nem csak a miénkre vonatkozik, hanem a többi uniós országéra is, mert szerinte az is rendcsinálásra szorul.

Ebből a mondatból az előző rendszer csatornaleve csordogál elő, és ezt sikerült most a spanyolok arcába is belelötykölni...

Megmondaná kedves Schmitt úr, hogy mégis milyen a "rendes" média? Mit szabad mondani egy médiumban úgy, hogy az ne váljon rendetlenné?

Nem mondja meg, helyette viszont nagyképűen ennyit mond: „újrafogalmaztuk a közszolgálatiság fogalmát, amit ajánlok mindenki figyelmébe”. Bejelenti, hogy mindenképpen be kell vonni ebbe a szélsőbaloldali bohóckodásba az internetet is, remek, én kaján vigyorral az arcomon várom, hogy azt mégis hogy a viharba fogják megvalósítani.

Hozzátette: tiszteletben tartják a sajtó szabadságát, „de ha tetszik, ha nem, az emberi méltóság előbbre való”.

Persze, igen, az emberi méltóság, hogyne elvtárs. Ide látom, hogy minden ember méltósága közül a legfontosabb valószínűleg a kormányközeli embereké lesz.

Nagyon fontos a méltóság, mert könnyen sérül. Reszketeg, rémült kis dolog ez, egészen eddig ki volt téve a média ádáz támadásainak. Ám ennek az elképesztő gonoszságnak most a Fidesz véget vet, és megakadályozzal, hogy a média bárki méltóságát megsértse.

Mondjuk olyan kérdésekkel, mint például "Képviselő úr, igaz, hogy a rendőrség vizsgálatot indított ön ellen, korrupció gyanújával". Igen, az ilyen fajta lélekbe gázolás ellen megszületett az ellenszer. Aki ezt nem szereti, az - természetesen - szembeszáll a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatával, ezért egy megvetendő, ocsmány létforma, aki arra sem méltó, hogy egy kommunista nyugdíjas megdobja egy zacskó félig megfagyott farháttal.

„Ahogy a bankadót, a válságadót már kopírozzák Európában – tíz ország már átvette –, engedjék meg, hogy annak a meggyőződésemnek adjak hangot, hogy minden más (uniós) országban is rendet kell csinálni a médiában is, ha tetszik, ha nem. Mi nem a szabadságot akarjuk fékezni, hanem a rendet, megismétlem, az emberi méltóságot, a takarékosságot, a közszolgálatiságot kívánjuk erősíteni”

Azért egy tanácsot fogadj el tőlem, kedves Pál. Tudom, hogy a nagyképű kioktatás nagyon bejön neked, meg a haverjaidnak is, viszont azzal csak magadnak ártasz, ha az Uniót is ugyanolyan ocsmány pofátlansággal oktatod ki, mint amivel ezt a jobbat érdemlő nemzetet.

És megkérnék egy gyógypedagógust, hogy valahogy szóljon már Schmittnek, értesse meg vele, hogy ő a köztársasági elnöki posztra kapott állást, és nem a Fidesz kampánystábjába. Más emberek dolga lenne a kormány intézkedéseit itthon és külföldön népszerűsíteni, a köztársasági elnök inkább csináljon valami mást, mert magában az is elég kínos, hogy a kormányfő irányítja az államfőt, de az még kínosabb, ha ezt még csak meg sem próbálják takargatni.

Arról nem is beszélve, ha Pali bátyánk úgy érzi, hogy a törvény, amit aláírt, az ő védelmezésére szorul, akkor talán nem kellett volna aláírnia.

De semmi gond, nem feltartani akarlak, kedves Pál, Isten ments, hogy bántó szavaim esetleg megsértsék a méltóságodat. Testi fogyatékosságod meg ne zavarjon, mert hát te is tudod, hogy gerinc nélkül is maradhatsz köztársasági elnök.

A bejegyzés trackback címe:

https://szajtepo.blog.hu/api/trackback/id/tr282585617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nuphar · http://macoldasok.blog.hu 2011.01.15. 16:38:29

a választások előtt borítékolható volt a fidesz győzelme, de mindemellet az is ha a népnek nem tetsző végrehajtó hatalom lesz belőlük akkor nem fognak ott maradni, és én nagyon úgy látom, hogy nem fognak ott maradni, 3 és fél év múlva borítékolható a bukásuk is
az oktatás hanyatlik, az emberek egyre rosszabbul élnek

ettől a médiakorlátozástól nem lesz a mónikasó meg ezotérika pénzlehúzó színvonalú műsor sehol? aligha ezért készült

Schmittnek a szájába van adva egy oldalnyi szöveg és annyit is tud az egészről amit aláírt ez a szerencsétlen drótonrángatott bohóc
csak a vak nem látja, hogy a fidesz kutyája és a póráz viktorék (vagy inkább a mögöttük állók) kezében van

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.01.17. 23:56:38

Schmitt szánalmas.

Az egyetlen dolog, ami saját vigasztalásomra fel tudok hozni, hogy nem véletlenül vagyok monarchista...

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.01.19. 14:24:15

Baleset a Sándor-palotában.

A takarító nem megfelelően kezelte a szemetet munka közben, emiatt a WC-ből a huzat felkapott egy sz@ros WC-papír darabot és kiröpítette az ablakon.

A takarítónő már nem tudta elkapni, de látta, amint éppen a S.P. Úr dolgozószobájának ablakán berepül. Gyorsan hívta a biztonságiakat, hogy mielőtt nagyobb baj lenne, azonnal távolítsák el. Azt a választ kapta, hogy: Sajnos késő. Már aláírta.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.01.19. 14:25:00

Baleset a Sándor-palotában.

A takarító nem megfelelően kezelte a szemetet munka közben, emiatt a WC-ből a huzat felkapott egy sz@ros WC-papír darabot és kiröpítette az ablakon.

A takarítónő már nem tudta elkapni, de látta, amint éppen a S.P. Úr dolgozószobájának ablakán berepül. Gyorsan hívta a biztonságiakat, hogy mielőtt nagyobb baj lenne, azonnal távolítsák el. Azt a választ kapta, hogy: Sajnos késő. Már aláírta.
süti beállítások módosítása