Köszönjük, Pali bátyám!

2010.12.31. 18:12

Az évtől méltó mód búcsúzni nehéz, különösen, hogy tudjuk, hogy január elsejével virrad fel a NER igazi napja, hisz jönnek az új gazdasági intézkedések, és (igen), itt a médiatörvény.

Schmitt Pál ugyanis, amolyan jó igenemberhez méltóan, aláírta az ezerszer körbekritizált törvényt, amelyet a kormány már egy - kissé kérdéses nyelvtaniságú - angol szöveggel próbál propagálni Európában.

Természetesen, sokadszorra is, a kurva anyjukat, de hát ez van, most már tenni sok mindent nem lehet, maximum robbantgatni, ha valakinek ilyen affinitása van.

Azért megkérdezném, hogy ugyan, volt-e valakinek egy szemernyi kételye is azzal szemben, hogy kedves Pál majd itt szembe fog fordulni a Vezérrel? Ugyehogy nem!

Különös szájízű szilveszter ez. Holnap reggeltől ugyanis már nem fog létezni a sajtószabadság úgy, ahogy mi ismerjük. Lehet használni a "médiaahatóság majd arányosan fog büntetni" illetve a "nem cenzúra, mert nem mondja meg előre, hogy mit szabad mondani" frázisokat, csak egyszerűen nem lesznek igazak. Vagy elsüthetjük a XXI. századi Magyarország történelmének legférgebb mondatát: "a tisztességes újságírónak nincs mitől félnie".

Köszönjük L. Simon elvtársnak is eme fenti magasztos gondolatot.

Ne legyen kétségünk a médiahatóság felől. Olyan hatalmat kapnak, amivel nagyon könnyen vissza lehet élni, tehát vissza is fognak vele. Ismerjük meg legalább nevüket, ha már ekkora hatással lesznek az életünkre!

Szalai Annamária
Auer János
Kollarik Tamás
Koltay András
Vass Ágnes

Holnaptól kezdve, ami/aki nem tetszik ennek az öt embernek a médiában, az meg lesz baszva.

A bejegyzés trackback címe:

https://szajtepo.blog.hu/api/trackback/id/tr462551047

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ICE-T mégsem kapja meg a magyar állampolgárságot? 2011.01.01. 09:57:47

A népszerű afro-amerikai rapper ICE-T döbbenettel fogadta a Tilos Rádió és személye, pontosabban egyik dalszövege ellen a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által indított vizsgálatot. Mint köztudott a zenész az egyik leglelkesebb támogatója volt a k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.12.31. 19:44:59

"Azért megkérdezném, hogy ugyan, volt-e valakinek egy szemernyi kételye is azzal szemben, hogy kedves Pál majd itt szembe fog fordulni a Vezérrel? Ugyehogy nem!"

Olyan ez mint a lottóötös. Tudod, hogy az esélye 1:50millióhoz, de aztán csak beleéled magad, hogy mi van, ha pont neked jön be?

"Holnap reggeltől ugyanis már nem fog létezni a sajtószabadság úgy, ahogy mi ismerjük."
Van egy olyan érzésem, hogy semmi, de az égegyadta világon semmi nem fog változni.

"a tisztességes újságírónak nincs mitől félnie".
Na ja. A jó elvtársaknak nincs mitől félniük. Kivéve, ha kiderül róluk, hogy nem jó elvtársak. :S

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2011.01.05. 15:24:17

szép új világ.

én értem, hogy csak vaskézzel (tűzzel-vassal) lehet rendet tenni ebben az országban, de pont így, és pont ezzel kezdve...

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.01.06. 08:42:35

: Még a legértelmesebb érvelés sem tudja megindokolni, hogy miért jó az országnak egy utólagos cenzúra, mert a bankadóra és a többire még lehet (jó és rossz) érv is egyaránt, na de erre.

@TaTa86.:
"Van egy olyan érzésem, hogy semmi, de az égegyadta világon semmi nem fog változni."

Hát, nem rettegve ébredtem elsején, az biztos, viszont az RTL-Klub véres széklábbal elkövetett borzasztó bűne például a tipikus példa arra, hogy milyen arcletépést kívánó szösszenetek lesznek azok, amiket látni fogunk, Isten tudja milyen gyakorisággal.
süti beállítások módosítása