Az adófizetők ellen

2010.09.17. 10:27

Ma írhatnék Gyurcsány hülye kis szövegéről, amiben tenyérbemászó módon viselkedik, miközben nyálcsorgató gúnyolódás közepette "ért egyet" Orbánnal. Vagy írhatnék arról, hogy mennyire egyetértek ezzel a kis szösszenettel. Helyette azonban írnék valami olyamiról, ami súlyosan Gyurcsány-kompatibilis, de igazából szinte összegzése az egykori ballib elit összes hülyeségének.

A hír pedig: Farkas Flórián tovább vizsgálná az OCÖ-t.

A OCÖ, és Kolompár Orbán már régóta bögyében van a magyar állampolgároknak. Már régóta tudjuk, hogy az OCÖ központja valószínűleg a szemérmetlen bugázás székesegyháza lehet. Annyira durván a lezüllött korrupció, és lopás egyik mintafogalmává vált, hogy a kormány már saját maga üdülteti a hátrányos helyzetű roma gyereket, mert már nem bízik az OCÖ-ben, a Vastagbőr blognak meg külön Kolompár Orbán gyűjteménye is van, elképesztő terjedelemmel. Ez a nagy helyzet. Most pedig nézzük, hogy az Index szerint az eddigi vizsgálat mit állapított meg az OCÖ-vel kapcsolatban:

1. "A megállapítások szerint az OCÖ még saját törvényes működési kereteit sem biztosította, alapszabálya és belső szabályzatai mind törvényellenesek. Kolompár Orbán, az önkormányzat elnöke az összeférhetetlenségi szabályok ellenére az OCÖ tulajdonában lévő Kft.-ben is ügyvezető igazgató." Szép, gyakorlatilag már olyan messze jutott a szervezet, mint a legtöbb, masszívabb mutyiközösség az országban.

2. "A szervezet saját tőkéje másfél év alatt 97 millió forintról 66 millióra csökkent az éves költségvetést meghaladó kiadások miatt. Költségvetését folyamatosan 50 millió forintos folyószámlahitel terheli." Túlköltekezés. Semmi szokatlan. A Gyurcsány-Medgyessy kettős kicsiben.

3. "Az ÁSZ vizsgálata során 206 kifizetést ellenőrzött tételesen, melynek során 10,5 millió forintos szabálytalan kifizetést állapított meg. Szabálytalanul fizette ki például az önkormányzat Kolompár Orbán 43800 forintos szemüvegét, de például egy, nem az OCÖ tulajdonában álló Mercedes személygépkocsi 140 ezer forintos szervízköltségét is a szervezet fizette. 300 ezer forint bírságot fizettek ki az OCÖ kasszájából, mert Kolompár Orbán nem vett autópályamatricát, és azt az 1,2 millió forintot is, amelyet nem önkormányzati tulajdonú gépkocsikra vásárolt autópálya-matricákra költöttek." Magyarul szinte mindent a magyar adófizetők álltak. A cigányok megsegítésére se túl sok mehetett innen. 

Gyakorlatilag a szervezet nyiltan lopta az adófizetők pénzét, úgy hogy még eltüntetni se nagyon próbálták azt a könyvelésben. Legalábbis nem nagyon lehetettek eldugva ezek az adatok. A cigányságot képviselni hivatott Kolompár pofátlanul és szemrebbenés nélkül szórta más emberek pénzét, bűntetlenül. Már évek óta mindenki tudja, hogy lopáson kívül nem sok érdemi dolgot csinált a szervezet. Csak mostanában jutottak el a bíróságig. És ezek a kifizetések csupán a jéghegy csúcsát képezik, nagy összegek lettek eldobálva a minden eredmény nélküli, amolyan "csináljunk úgy, mintha történne valami" programokra. Mindezt tehették, mert tudták nagyon jól, hogy a cigányság helyzete a MSZP-SZDSZ mutyibrigád szívügye volt, nem véletlenül tették következmények nélkülivé a 20.000 forint alatti lopást, meg próbálták még a szakmai kérdésekből is kiradítozni a "cigány" szót, nehogy valaki érdemileg is tudjon foglalkozni a kérdéssel. Helyette szájaltak, hogy bizony ők ennyit és ennyit adnak az OCÖ-nek, szóval kiállnak a romák mellett.

Mostmár azt is tudjuk, hogy mire ment el az a pénz.

Persze, Kolompár a pofátlanság mintaképe, nem véletlen, hogy a Vastagbőr annyit foglalkozik vele. Januárban, amikor először tartottak nála házkutatást, a következőképpen cikkezett az fn.hu az eseményről:

Az OCÖ elnöke példaként a megygyilkolt Martin Luther Kinget, a bebörtönzött Mahatma Gandhit és Nelson Mandelát említette, mondván, hogy más módszerekkel, de őket is a politika készítette ki. Kolompár érzékeltette, hogy kész áldozatot hozni: „Sok mártírja van az emberi jogi harcnak, lehet, hogy mi is erre a sorsra jutunk.”

Van ember, akinek erre nem nyílik ki a bicska a zsebében? Hogy lehet valaki egy ekkora álszent szarrágó?

Sajnos, ez egy etnikai és egyben társadalmi kérdés. Az a szomorú helyzet, hogy mindannyian tudjuk, hogy eddig megúszhatták ezek az emberek a felelősségre vonást, mert egyrészt a ballib kormányzat szent tehenei voltak (cigányok) másrészt meg még az elithez is dörgölödztek, sőt részei voltak ők ennek a különös, 8 évig ámokfutó holdudvarnak. Bizony, a bőrszínük és a társadalmi státuszuk miatt úsztak meg olyan dolgokat, amiért speciel mi, a magyar lakosság nagyobb része ki se látszanánk a ránk ugró rohamrendőrök mögül.

Az elkövetkezendő 4 év legsúlyosabb próbája az lesz, hogy az új kormány képes lesz-e ezen a "mi kutyánk kölke" típusú szerecsenmosdatáson változtatni, vagy ugyanezt fogja csinálni, csak más előjellel?

A bejegyzés trackback címe:

https://szajtepo.blog.hu/api/trackback/id/tr452302678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.09.18. 20:09:15

Jó poszt!

A legjobb a 44(!! náczi!!)ezres napszemüveg...

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2010.09.20. 10:09:19

te rasszista disznó! ez nekik jár!
:)

hvg.hu/itthon/20100916_asz_oco

kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége.

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2010.09.20. 10:10:36

ja, és direkt nem akartam leírni a kulcsszavakat, mint pl.: lámpavas stb.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2010.09.21. 22:16:20

: Jaja, szégyellem is magam a véremből jövő fajgyűlöletem miatt...

Öcsém mellesleg zöldségeket árul, és folyton becsámborog hozzá egy kisebb cigány csoport (kisebb értsd.: 3-9 fő) amelynek keretében a terhes cigány nő folyton arra akarja rábeszélni, hogy adjon neki egy barackot, mert "kívánós":D

Kíváncsi vagyok mikor fogják elkezdeni rasszizmussal vádolni, mert nem ad ingyenkaját.

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2010.09.22. 09:57:50

@stark:
hogy őszinte legyek, nem szívesen lennék az öcséd helyében.
süti beállítások módosítása