Többet ezer szónál...

2012.11.16. 12:15

janiesgyuri_1353063946.jpg_480x321

Fotó: Huszti István (Index)

A facebookomon Matolcsy ömlik minden irányból.

De komolyan, reggel már osztanám meg EZT a gyönyörűséget, erre egy régi barátom, aki nem internetes politikai aktivitásával tűnik ki, már linkelte nekem, mielőtt egyáltalán esélyem lett volna kattintatni. És azóta csak látom a frissítéseket, a kommenteket, linkelve lett a videó, úgy néz ki, egy egész ország gúnyosan vihog a kormány gazdasági "szakértőjén". 

A legszebb mégis az, ahogy Lázár János röhög.

Ahogy először csak elmosolyodik, aztán - mivel azért kínos nyilvánosan kiröhögni a saját kormánya egyik ikonikus alakját - a szája elé rakja a kezét, és hol csak vigyorog, hol meg szabályosan a feltörő röhögés ellen kűzd. 

Megfizethetetlen.

A beszéd előtt Lázár tett egy ilyen megjegyzést: "Felhívtam a miniszter úr figyelmét, hogy igyekezzen ma is valami olyat mondani, amivel beírja a nevét a gazdaságtörténetbe..."

Lehet, hogy erre készült? Lehet, hogy azon, amit Matolcsy mond, már a Fidesz felső rétegében is nevetség tárgya, egy kirakat-ember, aki csak szórja a népnek a hülyeséget, a frakció meg röhög azokon, aki elhiszi?

Vagy ez csak Lázár, a magánember, aki tudja, hogy ez egy teljesen védhetetlen marhasság, és hiába a "mi kutyánk kölke", nem bírja visszatartani a csipkelődő megjegyzést, és a vigyorgást?

Talán sosem fogjuk megtudni, hogy mi volt igazából emögött a mosoly mögött.

Én viszont biztos vagyok benne, hogy az elmúlt két évben a Fideszből senkinek nem volt olyan őszinte megnyilvánulása, mint Lázár mostani, kaján vigyora.

A bejegyzés trackback címe:

https://szajtepo.blog.hu/api/trackback/id/tr634910003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása